Dnevi odprtih vrat : ITALIJANŠČINA

Dne 9.9. in 11.9.2019 se lahko na jezikovni šoli MojMaestro ali preko spleta naučite prvih italijanskih besed popolnoma BREZPLAČNO!

Novi Udeleženci DNEVI ODPRTIH VRAT prejmejo 20€ popust pri vpisu!

REZERVIRAJTE SVOJE MESTO!

Jezikovni tečaj

jezikovni tečaj MojMaestro

MojMaestro je jezikovna šola, kjer so doma jeziki: angleščina, italijanščina, španščina, nemščina, francoščina, ruščina, slovenščina, portugalščina, švedščina in mnogi drugi.

Jezik, ki si ga boste izbrali, se boste vedno učili z native speaker-jem, usposobljenim za poučevanje v Sloveniji.

Odločite se lahko za individualni tečaj, tečaj v paru ali tečaj v skupini. MojMaestro združuje kakovost, zanimive tečaje in ugodne cene.

Tečaj na spletu

V spletnem tečaju se tujega jezika z učitelji jezikovne šole MojMaestro naučite od doma ali s svojega delovnega mesta.

Online tečaj priporočamo tistim, ki se zaradi kakršnihkoli razlogov ne morejo udeležiti običajnega tečaja v naši predavalnici.

Jezikovni tečaji vključujejo jezikovne lekcije s predavateljem, učbenik, izobraževalne multimedijske materiale (avdio in video lekcije, besedilo, učni materiali).

Poslovni tečaj

Jezikovna šola MojMaestro izvaja poslovne tečaje, seminariji in delavnice v Tehnološkem parku v Ljubljani.

V kolikor ste poslovno zavezani poslovanju s tujino je obvladovanje enega ali več tujih jezikov ključno za uspeh vašega podjetja na mednarodnem trgu.

Ob koncu tečaja vsak udeleženec tečaja opravlja zaključni test. Ob uspešno opravljenem testu, tečajnik prejme potrdilo, ki dokazuje doseženo raven znanja določenega jezik.

Tečaj v tujini

tečaj v tujini

Jezikovni center MojMaestro vam omogoča učenje tujih jezikov v tujini v sodelovanju s priznanimi jezikovnimi šolami v različnih državah.

V sodelovanju z zasebniki in organizacijami svojim tečajnikom zagotavljamo udobno in ugodno namestitev v izbrani državi.

Pri organizaciji prevoza v tujino sodelujemo z turistično agencijo, kjer našim tečajnikom poskušajo poiskati čim bolj ugodne lete na izbrane destinacije

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na MojMaestro e-novice in bodite obveščeni novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah!

Vpisni list

  

Certifikati

Certifikat, ki ga izda jezikovno središče MojMaestro je veljaven v Sloveniji in v tujini. Za prejem certifikata je udeležba na tečaju obvezna. Da bi naredili zaključni izpit in prejeli potrdilo o udeležbi, se zahteva prisotnost na vsaj 70% vseh ur, ki jih tečaj vključuje.

Na zahtevo vam bomo izdali tudi - za tiste, ki so se redno udeleževali pouka - izjava o frekvenci, ki bo določil udeležili ure in raven.

Cena za certifikat, dokumente in kopije, ki jih MojMaestro inštitutu izdaja je 15 € vsak (razen stroškov dostave).